Kako početi

Podešavanje pretraživača i štampanje

Pre samog početka rada u programu Minimax neophodno je da podesite Vaš pretraživač i vrstu štampe u programu kako biste bez problema mogli da radite i štampate dokumente.

Osnovno podešavanje i šifranti

U Minimax-u imate opciju da samostalno kreirate nove organizacije, da ih arhivirate i brišete... U odloženim obradama ćete pronaći sve što ste štampali u programu što ima veću količinu podataka. I veoma bitna stavka, uvoz u program Minimax iz drugih aplikacija kako bi Vam se olakšao početak rada. :)

Podrška korisnicima

Zaboravili ste lozinku? Ili želite da pošaljete zahtev našoj podršci? Detaljan postupak je u sledećim folderima, sigurno će Vam pomoći.

Povezivanje knjigovođe i preduzetnika

Povezivanje knjigovođe i preduzetnika je omogućeno preko poštanskog sandučeta. Poštansko sanduče je alat za deljenje datoteka između preduzetnika i knjigovođe.U ovom folderu možete pogledati šta je potrebno za prenos dokumenta u poštansko sanduče. Pored toga možete pogledati kako kao knjigovođa brzo i jednostavno fakturisati svoje usluge klijentma.

Početna strana i osnovna navigacija

U ovom folderu ćete pronaći podešavanja vezana za osnovne mogućnosti programa. Saznaćete šta je meni traka, koji su to navigacioni dugmići koji će Vam olakšati posao, koje sve jezike možete da koristite, kako da uvezete podatke u Vašu firmu, kako da uređujete podešavanja, brišete i arhivirate organizacije… Ako Vam pretraživač prikaže neku grešku, saznaćete šta je neophodno da uradite da greška nestane. Srećno!